Nieuws 3e editie De Ronde Venen Showdown Dutch Open 2015

Hierbij willen wij u graag informeren over de voortgang van de 3 editie van de Ronde Venen Showdown Dutch Open 2015 deze worden gehouden van 9 tot 13 december 2015. De speeldagen zullen zijn op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 december in de Poldertrotsschool in Waverveen. Alle wedstrijden beginnen om 9 uur.

De aflopen weken hebben maar liefst 69 sporters uit 9 verschillende landen zich aangemeld voor de 3e editie van de Ronde Venen Showdown Dutch Open 2015. De landen Italië, Denemarken, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk, Polen en Nederland zullen gedurende een 3-tal speeldagen strijden voor de hoogste eer. 24 vrouwen en 45 heren zullen tot het uiterste gaan.

Ruim 100 gasten waaronder sporters,coaches en begeleiders zullen van 9 tot 13 december a.s. verblijven in het Best Western Hotel in Uithoorn en Hotel Marickenland in Mijdrecht. Op woensdagavond 9 december zal de wethouder van sport Aldrik Dijkstra van de Ronde Venen in het Best Western – Hotel de opening verrichten van deze fascinerende sport Showdown sport voor sporters met een visuele beperking een soort airhockey/tafeltennis dat in zijn geheel op gehoor wordt gespeeld.

De organisatie laat weten dat men dit jaar beschikt over de beste sporters van Europa. Zo zullen bij de dames de Poolse Elzbieta Mielczarek en de Duitse Antje Samoray aanwezig zijn. Bij de heren komt de nummer 1 uit Italië Marco Ferrigno in actie dit jaar eindigde hij op plaats 2 bij de WorldGames/WK 2015 in Zuid Korea (Seoul). De nummer 1 van de WorldGames/WK 2015  in (Seoul) Leanders Sachs mag natuurlijk niet ontbreken. Ter voorbereiding op dit mooie spektakel in de Ronde Venen zijn de spelers Helma van de Boom, Nicky Corstanje en Leander Sachs uitgenodigd om van 19 tot 22 november deel te nemen aan het grote Top-12 toernooi in Zweden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.dutchshowdownteam.nl natuurlijk kunt u ons ook volgen op Facebook (Dutch Showdown Team). Wij zullen u eerdaags meer informatie verstrekken.

Met vriendelijke sportgroeten,
Wim Snijders
Manager de Ronde Venen Showdown Dutch Open 2015